top of page

Praveen Srivastava Group

Public·99 members
Jonathan Jones
Jonathan Jones

Rode U Magli Ceo Film !NEW!Registrovani korisnici mogu napraviti svoju grupu TV kanala, koristiti podsetnike, učestvovati u nagradnim igrama, čatovati, komentarisati na forumu, ocenjivati filmove, serije i emisije, slati privatne poruke, predlagati video zapise i slično...
Rode U Magli Ceo Film


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furlcod.com%2F2u2Wkn&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw2jEug-4SFBFJl5yrPho4NgIz magle koja je u prednovogodišnjim danima okovala selo Baranda u kojem naši junaci iz serije " Vratit će se rode" žive mirnim životom, iznići će prava strava, u obliku prošlosti koja je došla uzeti svoj danak. Tajanstveni stranac uznemiriti će mirno banatsko selo i miran život kojim sada žive poznati likovi.


Rode u magli je srpski dvodelni televizijski film iz 2009. godine, predstavlja nastavak televizijske serije Vratiće se rode. U Barandi mirno žive i rade Marina, Švaba, Ekser i Dule. Međutim nekoliko dana pre Nove godine dolazi Špricer, Ekserov i Duletov ortak iz mladosti, koji je u problemu i traži njihovu pomoć. Tada se suočavaju sa velikim iskušenjem iz sveta u kome su nekada i sami pripadali.


- Meni lično je to velika satisfakcija jer su "Senke" moj prvi scenaristički rad na filmu. Mnogi rade godinama scenarije, snimaju serije i filmove, pa im se ne desi takav uspeh. Ja sam neko ko je u celu tu priču upao sa strane, iz književnosti i stripa, nisam se školovao za taj posao, pa opet, eto, uspeo sam da sa svojim kolegama iznesem ceo taj posao i to u dve sezone. To definitvno znači dve stvari: da Bjelogrlić odlično zna da izabere saradnike i proceni njihov potencijal i drugo - da u umetnosti formalno obrazovanje često ne znači ništa - kaže Stojiljković.


"Vratiće se rode", srpska televizijska serija, za koju su scenario pisali Nikola Pejaković i Ranko Božić, a režirao Goran Gajić, premijerno je emitovana od 9. novembra 2007. do 6. juna 2008. godine.


Vratice se rode je najbolja domaca serija ikada bez konkurencije. Da nisu uprskali stvar sa poslednjom epizodom mogla bi biti i u top 10 najboljih svetskih svih vremena. Neshvatljivo da posle takve serije stave kraj kakav bi osmislila prosecna devojcica 8 razreda osnovne skole. Senke nad balkanom odlicne ali ne u tom kalibru.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page